RC Arnhem Huissen

Rotary helpt mensen

 

WELKOM

 

 

Op deze website willen wij u graag een indruk geven waar wij ons als Rotaryclub mee bezighouden. 

 

 

Wie zijn wij?

ROTARYCLUB

ARNHEM HUISSEN 

heeft momenteel 28 leden en is opgericht op 11 juni 1982

De bijeenkomsten zijn elke dinsdagavond vanaf 18:00 uur in 

Café Het Moment 

Vierakkerstraat 28 

6851 BE Huissen 

telefoon 026 325 25 86

Voorzitter           : Hester Ebbers

Ink. Voorzitter    : Jan-Willem Heijting

Secretaris          : Jan Kuyvenhoven

Penningmeester : Gerard van der Vegt

 

IBAN: NL12 ABNA 0586 6110 45

Wat doen wij?

 

Rotaryclub Arnhem Huissen is een lokale serviceclub, die deel uitmaakt van een internationale organisatie met actieve, integere en inspirerende leden, uit verschillende beroepen, die elk een leidende rol op hun vakgebied vervullen en die zich in vriendschap met elkaar en samen met andere organisaties via lokale en internationale projecten inzetten voor een betere samenleving.

Ons thema is "De Dag Van Morgen (DDVM)

Wandelen voor water 2017

Samen met de Abacus in Huissen en de Brown's School in Orpington via onze zusterclub aldaar hebben we Wandelen voor Water 2017 georganiseerd

Een mooi project dat succesvol is verlopen en dat een fantastisch resultaat heeft opgebracht. Met de bijdrage van de Wilde Ganzen is er ruim 22.000 euro opgehaald om de waterput bij de school in Nigeria te kunnen slaan. Schoon water en sanitare voorzieningen binnen handbereik; Geweldig!!!!

 

Dank aan iedereen die er aan heeft bijgedragen dat het project Wandelen voor Water een mooie Rotary-actie is geworden.

(Scroll voor meer info)

Rotary Arnhem Huissen2015 – 2016

Samen doen met passie – Behoud door vernieuwing

Verbinden en Verheffen

ROTARY ARNHEM HUISSEN 2015 – 2016

De afgelopen jaren hebben we gekozen voor een driejaren structuur met als rode draad: Niets doen is geen optie en als jaarthema’s

 “Samen Doen met Passie ” en “Behoud door Vernieuwing” 

De afgelopen jaren zijn we onder aanvoering van onze voorzitters Theo Pruyn en Hans Teunissen weer een enerverende club geworden. Door het op een geweldige wijze organiseren van de stadsquiz, hebben we ons als club positief laten zien in de Huissense gemeenschap.  Er zijn nieuwe leden geinstalleerd, er waren enerverende inleiders en  indrukwekkende bedrijfsbezoeken. De attendence is buitengewoon goed te noemen.

Rotarians, hebben belangstelling voor de wereld om zich heen, ze zijn maatschappelijk betrokken en voelen zich mede/verantwoordelijk voor wat zich afspeelt in de wereld. Ze zijn bereid iets van zichzelf te geven, het zijn mensen die een fakkel aansteken en die omhoog houden, zodat anderen kunnen volgen. Ethisch handelen, zal daarbij altijd voorop staan. 

Ons kapitaal, onze kracht, is onze menselijke kracht.

Het is een voorrecht om lid te zijn van onze Rotary club Arnhem/Huissen. Niet omdat we een elite club zijn maar omdat we als leden in staat worden gesteld het rotary doel na te streven. Dit ondanks dat we van elkaar verschillen in cultuur, religie en in maatschappelijk en politiek opzicht. We zijn lid omdat we in ons leven behoefte hebben aan meer dan carrière, we zijn gewone mensen die altijd op zoek zijn naar de diepgang in ons leven.

Onze samenleving kan niet zonder mensen die omzien naar anderen. 

Voorzitter 

Joke van Roosmalen

Huissen 30 juni 2015